Компанія «Інтергал-Буд» та два її житлові проєкти серед переможців премії «Український Будівельний Олімп-2021»

Компанія «Інтергал-Буд» та житлові комплекси «Причал 8» і «Академ-Квартал» стали переможцями премії «Український Будівельний Олімп-2021».

Компанію «Інтергал-Буд» визнано переможцем в номінації «Забудовник року — досвід, професіоналізм, відповідальність», житловий комплекс «Причал 8» в номінації «Сучасний екопростір для комфортного життя та відпочинку», а «Академ-Квартал» у номінації «Комфортне якісне житло за доступними цінами».
Нагадаємо, що однією з особливостей комплексу «Причал 8» є його розташування біля водойми та наявність облаштованої набережної й власного пляжу. Мешканці комплексу милуватимуться природою, прогулюючись алеями та відпочиваючи в альтанках, займатимуться спортом, на спеціально облаштованих майданчиках, та просто насолоджуватимуться життям, засмагаючи на власному пляжі.

Щодо житлового комплексу «Академ-Квартал», то автори проєкту змогли втілити у життя мрію багатьох молодих українських сімей — власне європейське житло за доступними цінами. Для затишку та комфорту мешканців комплекс пропонує великий перелік квартир з ергономічними плануваннями, які дають змогу ефективно використати кожен квадратний метр та втілити найсміливіші дизайнерські задуми.

Премію «Український Будівельний Олімп», заснованою у 2006 році, щорічно нагороджуються найбільш вагомі будівельні проєкти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії

Заповніть заявку

Наш менеджер проконсультує вас з усіх питань